صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

افشای رازهای قرارداد صیادمنش

پولی که باشگاه استقلال از انتقال احتمالی اللهیار صیاد منش از باشگاه فنرباغچه به هال سیتی دریافت می‌کند از ‌کل مبلغ قرارداد این بازیکن نیست و آبی‌پوشان ۲۰ درصد از منافع باشگاه ترکیه‌ای دریافت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر به نظر می‌رسد انتقال اللهیار صیاد منش به هال‌سیتی مراحل پایانی خود را طی می‌کند و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد این بازیکن در لیگ برتر جزیره به فوتبالش ادامه خواهد داد.

بنا بر اعلام رسانه های ترکیه ارزش قرارداد صیادمنش با هال‌سیتی مبلغی نزدیک به ۵ میلیون یورو بوده که باشگاه انگلیسی متعهد شده است ۵۰ درصد از مبلغ فروش اللهیار در آینده را به تیم ترکیه‌ای پرداخت کند.

طبق ادعای مدیران سابق استقلال، آنها در زمان فروش صیادمنش به فنرباغچه، ۲ بند مهم را در قرارداد این بازیکن قرار داده‌اند. از جمله اینکه بابت فروش این بازیکن از فنرباغچه به هر تیم دیگری، ۲۰ درصد از ارزش آن انتقال به آبی‌های پایتخت می رسد. ضمن اینکه ۱۷ و نیم درصد از مبلغ فروش اللهیار از هال‌سیتی به هر تیمی دیگری نیز باید به حساب استقلال واریز شود.

درباره دریافتی باشگاه استقلال از باشگاه هال سیتی دو نکته مهم وجود دارد، اول اینکه ۲۰ درصد از منافع به استقلال می‌رسد نه از کل مبلغ معامله، این بدان معناست که باشگاه فنرباغچه هر هزینه ای که بابت خرید اللهیار از استقلال کرده است را از مبلغ فروش به هال سیتی کسر و از مبلغ سود خالص ۲۰درصد به استقلال می‌رسد.

اسماعیل خلیل زاده رییس هیات مدیره وقت باشگاه استقلال در روزی که صیاد منش به فنرباغچه فروخته شد در مصاحبه‌ای اعلام کرد: صیادمنش به باشگاه فنرباغچه ترکیه فروخته شده و ۸۵۰ هزار دلار قیمت این بازیکن بوده که ما پول آن را هم دریافت کردیم.

رسانه‌های خارجی اعلام کرده‌اند مبلغ قرارداد باشگاه فنرباغچه با باشگاه هال سیتی ۵ میلیون یورو است، با توجه به این باشگاه فنرباغچه صیادمنش را ۸۵۰ هزار دلار از استقلال خرید این مبلغ از اصل قرارداد کسر و ۲۰ درصد از ۴میلیون و ۱۵۰ هزار یورو به آبی‌پوشان پرداخت می‌شود.

پس با این حساب باید ۸۵۰ هزار دلاری که فنرباغچه بابت خرید صیاد منش هزینه کرده از پولی که قرار است به استقلال پرداخت شود کسر خواهد شد.

و اما نکته دومی که درباره قرارداد صیاد منش وجود خواهد داشت این است که باید دید نحوه پرداخت مبلغ خرید بازیکن از سوی هال سیتی چگونه است و طی چه مدت و چند قسط به فنرباغچه پرداخت خواهد شد؟ به طور حتم باشگاه هال سیتی این پول را نقد به به باشگاه ترکیه ای پرداخت نخواهد کرد و چند سال طول خواهد کشید تا این پرداختی تسویه حساب شود.

حالا باید دید قرارداد صیاد منش با باشگاه هال سیتی چه زمانی و چگونه بسته خواهد شد تا شرایط مالی استقلال از این قرارداد مشخص شود اما آنچه مشخص و در تمام این‌سالها درباره باشگاه‌های ترکیه‌ای وجود داشته بدقولی آنها بوده است و حتی این احتمال وجود دارد باشگاه استقلال در صورتی که قرارداد صیادمنش دائمی تاکید می‌کنیم دائمی باشد برای دریافت پول این انتقال به فیفا شکایت کند./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده